Ministerul Tineretului și Sportului

Conferința de presă cu medaliații de la Campionate Europene de tineret U23 de la Ioannina, Grecia

Media

Conferința de presă cu medaliații de la Campionate Europene de tineret U23 de la Ioannina, Grecia

Marți dimineață, la Complexul Sportiv Național de la Snagov, Federația Română de Canotaj a organizat o conferință de presă cu medaliații de la recentele Campionate Europene de tineret U23 de la Ioannina, Grecia, unde România a ocupat locul 1 pe națiuni, cu un total de 12 medalii, dintre care nouă de aur, una de argint și două de bronz. Cu o săptamână mai devreme, canotajul românesc obținuse 2 medalii de argint la Campionatul Mondial de la Linz, plus 7 bărci calificate la JO de la Tokyo 2020!

   La conferința din frumoasa bază pe care noi o numim simbolic “Fabrica de Medalii”, au fost prezenți ministrul tineretului și sportului Bogdan Matei, președintele COSR Mihai Covaliu, președintele FR Canotaj Elisabeta Lipă, directorul CSN Snagov Adela Alexe, oficiali ai federației.

„În primul rând vreau să vă spun din nou bine ați venit în această bază-fanion a MTS, care oferă condiții excelente de pregătire și în care continuăm să investim masiv, pentru ca sportivilor care se pregătesc aici să nu le lipsească nimic. Mă bucur că pentru sportivii de la canotaj această bază le este ca a doua lor casă și sunt mândru că de aici pleacă succesele lor. Vreau să-i felicit pe toți sportivii de aici din sală pentru performanțele obținute și pentru calificarea la Tokyo, iar, celor care încă nu au obținut-o încă, le doresc să-și fructifice cu succes șansele pe care le mai au și felicitări de asemenea, antrenorilor, staff-ului tehnic și celor din federație pentru tot ce faceți”, a spus ministrul Bogdan Matei.