Ministerul Tineretului și Sportului

Întâlnire de lucru cu E.S. doamna Jiang Yu, Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București

Media

Întâlnire de lucru cu E.S. doamna Jiang Yu, Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București

  Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, s-a întâlnit luni, la sediul MTS, cu E.S. doamna Jiang Yu, Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București.

  În discuțiile care au durat mai bine de o oră, cei doi au abordat mai multe teme, în principal referitoare la colaborarea pe domeniile sport și tineret între cele două State.

  Ministrul Bogdan Matei i-a dat detalii diplomatului chinez despre structura MTS și despre organizarea sportului și tineretului în România și i-a vorbit și despre pregătirile pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020 la București. Ambasadorul Yu și-a exprimat dorința unei colaborări și mai strânse pe cele două domenii și a vorbit, la rândul său, despre pregătirile pe care China le face pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing din 2022.

  „China și România au o colaborare foarte bună și eu sunt convins că pe domeniile tineret și sport avem de învățat unii de la alții și ne putem folosi experiența fiecărei părți în scop comun. Am avut discuții foarte utile cu doamna Ambasador și îi mulțumesc pentru deschiderea pe care a arătat-o de a dezvolta relațiile bilaterale”, a declarat ministrul Bogdan Matei.