Ministerul Tineretului și Sportului

Vizită de lucru la Complexul Sportiv Național Snagov

Media

Vizită de lucru la Complexul Sportiv Național Snagov

  Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a vizitat miercuri Complexul Sportiv Național Snagov, pentru a fi prezent la inaugurarea modernului cabinet stomatologic, care deja este complet utilat și funcțional.

  Tot miercuri, însoțit de directorul general Daniel Jianu, ministrul Bogdan Matei a vizitat și sala de haltere de la Complexul Sportiv Național Snagov, unde s-a întâlnit cu componentele lotului olimpic feminin de haltere al României.

 După vizita de la Snagov, ministrul Matei a asistat și la un antrenament al lotului național de SKDUN, din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

 „Se știe foarte bine că CSN Snagov este cea mai modernă și mai dotată bază a noastră, iar investițiile noastre aici nu se vor opri. Așteptam de mult timp acest moment, cel al deschiderii cabinetului stomatologic, pentru că era o necesitate, sportivii stau aici în pregătiri și câte 11 luni pe ani, Snagovul este ca a doua lor casă și era important să aibă la îndemână și tratamente stomatologice, pentru a nu se mai deplasa în București când au nevoie”, a declarat ministrul Bogdan Matei.