Ministerul Tineretului și Sportului

01 - 25.07.2015/ Poiectul “Tineri mai pregătiţi pentru provocările pieţei muncii - Consiliere profesională şi stagii de practică pentru studenţi

Noutăți

01 - 25.07.2015/ Poiectul “Tineri mai pregătiţi pentru provocările pieţei muncii - Consiliere profesională şi stagii de practică pentru studenţi

In perioada 01.07.2015 – 25.07.2015, Ministerul Tineretului si Sportului desfasoara in cadrul proiectului “Tineri mai pregătiţi pentru provocările pieţei muncii – Consiliere profesională şi stagii de practică pentru studenţi” tabere tematice, la Vama Veche, Club D’or.

Admiterea se face în ordinea înscrierii prin transmiterea documentelor de participare.

Documentele necesare:

formularul de înscriere (vezi Anexa1) – obligatoriu,

– copie C.I – obligatoriu,

Tuturor participantilor li se asigura serviicile de cazare, serviciile de masa si serviciile de transport in mod gratuit.

Transportul li se va deconta la finalul actiunii, la Bucuresti, pe baza unui decont individual, in limita a 200 lei/ participant.

Pentru cei care opteaza sa vina cu autoturismul personal, transportul se va deconta in limitele unui consum de combustibil de maxim 7.5 l / 100 km, dar nu mai mult de 200 lei.

Documentele se vor scana şi se vor trimite prin poşta electronică la următoarea adresă de e-mail:  tineripregatiti@mts.ro,” sau la Registratura MTS, str.Vasile Conta, nr.16, Sector2, Bucureşti, 020954.

Vezi aici Metodologie Poiect “Tineri mai pregătiţi pentru provocările pieţei muncii – Consiliere profesională şi stagii de practică pentru studenţi