Ministerul Tineretului și Sportului

Campionatele Europene de Haltere pentru juniori și U23

Media

Campionatele Europene de Haltere pentru juniori și U23

  Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, a asistat marți după-amiază la întrecerile din cadrul Campionatelor Europene de Haltere pentru juniori și U23, care se desfășoară la București. Însoțit de directorul general din MTS Daniel Jianu, ministrul Matei a vizitat mai întâi sălile de încălzire, dar și pe cele de antrenament ale sportivilor și spațiile tehnice ale competiției, felicitându-i apoi pe președedintele federației, Nicu Vlad, și pe secretarul general Alex Padure , pentru organizarea ireproșabilă.

  Oficialii MTS au asistat apoi și la întrecerile de la categoria 64 kg, acolo unde Maria Grigoriu a obținut două medalii, bronz la total și argint la aruncat.

  „Mă bucur că am fost prezent chiar la o întrecere încheiată cu medalii pentru România, o felicit pe Maria pentru reușitele ei, dar și pe cealaltă sportivă a noastră, care a fost aproape de medalii, Raluca Olaru. Avem un palmares impresionant până acum la aceste Campionate Europene și le țin pumnii celorlalți sportivi români care vor mai concura în următoarele zile. Cum am mai tot spus, este foarte important că România reușește să organizeze cu succes astfel de competiții internaționale de anvergură”, a spus ministrul Bogdan Matei.