Ministerul Tineretului și Sportului

Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia

Media

Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia

În această seară, ținem cu toții pumnii fetelor din echipa națională de fotbal a României, în partida împotriva Lituaniei, de la ora 18.
În cursul dimineții, ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe, a făcut o vizită în cantonamentul tricolorelor, pentru a le ura succes în meciul de diseară. Noul ministru a discutat cu jucătoarele din naționala României, le-a încurajat și le-a oferit câte un buchet de flori, promițându-le că va fi prezent și diseară la meci pentru a le ține pumnii din tribune.
„Sunt plăcut impresionat de popularitatea de care vă bucurați și de valul de susținere publică pe care îl are frumoasa voastră echipă. Mi-am dorit tare mult să vă cunosc personal și să schimbăm câteva vorbe. Sunt la început de mandat, sper că o se ne întâlnim mai des, am trecut să vă salut, să vă urez succes și să vă asigur de susținerea noastră. Apreciez mult atenția pe care FRF o acordă dezvoltării fotbalului feminin și celui la nivel de copii. Vă mulțumesc că v-ați făcut timp câteva minute să mă primiți chiar în ziua meciului și doresc să aveți rezultate remarcabile”, le-a transmis ministrul Ionuț Stroe fetelor, în cantonamentul de la Mogoșoaia.
La rândul său, selecționerul Mirel Albon i-a mulțumit pentru vizită ministrului Stroe și l-a invitat și la următoarele partide. „Este pentru prima dată când un demnitar ne vizitează în cantonament, mă bucur că avem un șef al sportului care ne apreciază și-i mulțumim pentru vizită”, a spus și selecționerul Albon.