Ministerul Tineretului și Sportului

COMUNICAT DE PRESĂ - CORECTITUDINE, TRANSPARENȚĂ ȘI COMUNICARE

Evenimente

COMUNICAT DE PRESĂ - CORECTITUDINE, TRANSPARENȚĂ ȘI COMUNICARE

MARIUS ALEXANDRU DUNCA

Din momentul în care am preluat portofoliul Ministerului Tineretului și Sportului, mi-am asumat angajamentul de a impune corectitudinea, transparența și comunicarea în relația cu cetățeanul, cu societatea civilă, precum și în relațiile intra și interinstituţionale ale MTS.

Tineretul și sportul sunt domenii strategice. Avem obligația să le abordăm cu deplină responsabilitate și profesionalism în așa fel încât să le asigurăm tinerilor un viitor și să redăm gloria și respectul sportului românesc.

În acest sens, suntem în procedură de analiză și evaluare a situației existente, la momentul de față, de la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului, cu scopul de a identifica elementele care împiedică buna și corecta funcționare a ministerului, a le corecta și de a implementa soluții viabile.

Suntem deschiși comunicării și colaborării cu toți cei interesați. Nu ne împotrivim niciunui proiect, nu blocăm nicio inițiativă sau competiție care respectă prevederile legale și care aduce plusvaloare pentru tineretul și sportul din România.

Sunt convins că prin implementarea programului de guvernare, continuarea proiectelor viabile și o legislație clară vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

 

 

Marius-Alexandru DUNCA,

Ministrul Tineretului și Sportului