Ministerul Tineretului și Sportului

Deschiderea noii baze și a noului sezon competițional al academiei de fotbal Eagles

Media

Deschiderea noii baze și a noului sezon competițional al academiei de fotbal Eagles

 Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei alături de directorul general al MTS, Daniel Jianu, de ministrul românilor de pretutindeni și de alte oficialități din Londra au participat astăzi la deschiderea noii baze și a noului sezon competițional al Academiei de fotbal Eagles.
Academia, condusă de fostul fotbalist al echipelor F.C. Argeș, Dinamo și Rapid, Gabi Dumitru a fost creată special pentru copiii și juniorii români din Anglia.

 “Este fabulos cât de mare și de frumoasă este comunitatea de români de aici. Și mi-aș dori ca Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Românilor de Pretutindeni să facă parte din familia dumneavoastră și să vină în întâmpinarea dumneavoastră. Noi anul acesta am reușit să aducem în România, în tabere, 3000 de copii iar anul viitor îmi doresc să reușim să îi aducem și pe acești mici fotbaliști să-și faca stagiile de pregătire tot în România, pentru ca și acasă există baze care oferă condiții bune pentru pregătirea sportivilor. Și aș vrea să îi felicit pe părinții care își aduc copiii aici pentru că știu că fac eforturi deosebite pentru ca aceștia să facă mișcare. Iar prin intermediul Academiei s-a format o comunitate foarte frumoasă.”, a declarat ministrul Bogdan-Constantin Matei.