Ministerul Tineretului și Sportului

Gabriela SZABO şi mai mulţi Miniştri aleargă la Semi-Maratonul de pe 18 Mai

Noutăți

Gabriela SZABO şi mai mulţi Miniştri aleargă la Semi-Maratonul de pe 18 Mai

Semi-Maratonul Internațional București Petrom (SMIBP) programat pentru zilele de 17-18 mai şi organizat de Asociaţia Bucharest Running Club va avea alergători de seamă. Alături de Gabriela SZABO – Ministrul Tineretului şi Sportului, vor fi şi alţi membri ai Guvernului printre care Gabriel OPREA – Viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae BĂNICIOIU – Ministrul Sănătăţii, Titus CORLĂŢEAN – Ministrul de Externe, Attila Korodi – Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Eugen TEODOROVICI – Ministrul Fondurilor Europene, Bogdan STANOEVICI – Ministrul delegat pentru Români de Pretutindeni, Aurelia Cristea – Ministrul delegat pentru Dialog Social şi Mirel PALADA – purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Cei opt înalţi demnitari vor participa la Cursa Populară din data de 18 Mai, una dintre activităţile sportive organizate de Asociaţia Bucharest Running Club în cadrul SMIBP pentru a promova şi încuraja sportul de masă. Traseul Cursei Populare începe din Piaţa Constituţiei şi se încheie în acelaşi punct.

Semi-Maratonul Internaţional Bucureşti Petrom este genul de eveniment pe care vreau să îl văd prezent în societatea românească nu ca o manifestare ocazională, ci ca una constantă. Cred foarte tare în puterea exemplului şi în faptul că astfel de curse trezesc în fiecare dintre noi şi plăcerea pentru sport, şi dorinţa de a duce un trai de viaţă sănătos şi mai departe de a face performanţă. Abia aştept să alerg alături de toţi participanţii şi le mulţumesc domnilor Miniştri care au răspuns afirmativ invitaţiei mele de a fi acolo, dedicaţi sportului de masă.”, a precizat Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului.

Semi-Maratonul Internațional București Petrom se va desfăşura în perioada 17-18 Mai, începând cu orele 8:00 şi cuprinde atât curse pentru adulţi, cât şi curse pentru copii.

Mai multe informaţii despre eveniment aici.