Ministerul Tineretului și Sportului

Gabriela SZABO :

Noutăți

Gabriela SZABO : "Țin să le felicit pe fetele noastre pentru rezultatele extraordinare de la Sofia !"

București, 17.05.2014, Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO, felicită echipa României de gimnastică artistică pentru câștigarea campionatului european de gimnastică artistic de la Sofia.  

”Țin să le felicit pe fetele noastre pentru rezultatele extraordinare de la Sofia. De asemenea, felicit colectivul de antrenori și echipa tehnică fără de care nu am fi putut ajunge la astfel de rezultate. Le doresc success și putere de muncă pentru a putea duce mai departe munca extroardinară pe care o fac pentru sportul românesc și pentru România!” a declarat Gabriela SZABO

Echipa României, compusă din: Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu și Alina Stănilă, a obținut un total de 172.754 puncte, învingând astfel echipele Marii Britanii și Rusiei, principalele rivale ale României în competiția europeană de la Sofia.

Campionatele europene de gimnastică artistică feminină  din 2014 se desfășoară la Sofia între 12-18 mai 2014. La competiţie participă 290 de gimnaste din 37 de ţări. România este reprezentată atât la nivel de junioare cât și la senioare.