Ministerul Tineretului și Sportului

Invitație de presă -  Forumul pentru drepturile tinerilor

Evenimente

Invitație de presă - Forumul pentru drepturile tinerilor

Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu Uniunea Civică a Tinerilor Romi din România au plăcerea de a vă invita miercuri, 6 decembrie a.c., începând cu ora 10.00, la deschiderea FORUMULUI PENTRU DREPTURILE TINERILOR, evenimentul maraton organizat în marja zilei de 10 decembrie – Ziua Internațională a Drepturilor Omului va avea loc la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, str. Vasile Conta, nr. 16, sector 2, București.

Împreună cu reprezentanți ai Guvernului României, ai Parlamentului României, ai corpului diplomatic, ai societății civile și cu tinerii înscriși la grupurile de lucru ale Forumului, vom reflecta asupra modului în care privim și respectăm drepturile tinerilor în contextul a 69 de ani de la adoptarea și proclamarea Declarației Universale a Drepturilor Omului de către Adunarea Generală a ONU.

Evenimentul va găzdui și lucrările celei de-a doua ediții a Forumului Tinerilor Romi din România, un proiect reper pentru susținerea dezvoltării și implicării civice a tinerilor romi.

Este important să ne reamintim că ziua de 10 decembrie a devenit de-a lungul timpului un simbol al luptei împotriva discriminărilor, abuzurilor, marginalizării sociale și excluderii. De aceea, vă invităm să vă alaturați demersului nostru.