Ministerul Tineretului și Sportului

CONCURSUL NAȚIONAL DE PROIECTE DE TINERET/ CONCURSUL NAȚIONAL DE PROIECTE STUDENȚEȘTI 2016

Noutăți

CONCURSUL NAȚIONAL DE PROIECTE DE TINERET/ CONCURSUL NAȚIONAL DE PROIECTE STUDENȚEȘTI 2016

CONCURSUL NAȚIONAL DE PROIECTE DE TINERET/ CONCURSUL NAȚIONAL DE PROIECTE STUDENȚEȘTI

2016

Rezultatele etapei de analiză administrativă și evaluare eliminatorie, fără punctaj

             Clarificări și completări

Perioada de depunere a clarificărilor și completărilor: 27 iunie – 1 iulie 2016

Modificările/completările care ajung după perioada de depunere nu se iau în considerare, fapt care duce la descalificarea proiectului de tineret/studențesc.

 

  • Modalităţi de transmitere:

Modificările/completările solicitate se transmit astfel:

  1. scanate, în cazul documentelor de eligibilitate, în format Excel în cazul bugetelor și a planurilor de activități şi în format Word în cazul formularului de finanțare, prin e-mail la adresa concursproiecte@mts.ro. La subiect se va menţiona: Completări CNPT/ CNPS şi numele proiectului. Dacă un aplicant are mai multe proiecte pentru care trebuie să transmită clarificări, atunci va transmite câte un mesaj pentru fiecare proiect.

Documentele pot fi depuse la sediul MTS (Registratură), Str. Vasile Conta, nr. 16, luni – joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00 sau transmise prin poştă, în funcție de opțiunea aplicantului.

 

  1. tipărit, în cazul formularului de finanțare (pentru cei care au depus iniţial formularul doar în format electonic), prin poştă sau direct la sediul MTS (Registratură), Str. Vasile Conta, nr. 16, Sector 2, București, luni – joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, în plic, cu mențiunea Completari pentru Concursul Național de Proiecte de Tineret/ Concursul Național de Proiecte Studențești şi numele proiectului.

 

CNPT Rezultate etapa administrativa

 

CNPTS Rezultate etapa administrativa