Ministerul Tineretului și Sportului

Ministrul Bogdan Matei a participat la Gală a Fotbalului Românesc

Evenimente

Ministrul Bogdan Matei a participat la Gală a Fotbalului Românesc

Luni seara, în cadrul ediției aniversare cu numărul 20 a BFW, a avut loc tradiționala Gală a Fotbalului Românesc. Toată lumea fotbalului s-a adunat pentru a-și celebra premianții anului 2018, printre aceștia aflându-se și consilierul ministrului TS, colegul nostru Cristian Balaj, care a fost răsplătit cu un premiu de excelență pentru întreaga carieră.

Prezent la Gala Fotbalului, ministrul tineretului și sportului Bogdan Matei a acordat cel mai important premiu al serii, cel de Fotbalistul Anului, care i-a revenit lui Răzvan Marin.

„Vă felicit pentru acest frumos eveniment, care celebrează vârfurile fotbalului românesc chiar acum, iată, în preajma celei mai importante sărbători a tuturor românilor, Centenarul. Mă bucur că sunteți o familie frumoasă și unită și vreau să urez succes mai ales naționalei de fotbal a României pe care cu toții ne-am dori-o calificată la EURO 2020, competiție pe care o vom găzdui și noi, la București. Felicitări tuturor premianților acestei seri și mult succes!”, a spus Bogdan Matei, la eveniment.