Ministerul Tineretului și Sportului

Ministrul Bogdan Matei alături de componenții loturilor naționale de canotaj în  baza de pregătire de la Snagov

Evenimente

Ministrul Bogdan Matei alături de componenții loturilor naționale de canotaj în baza de pregătire de la Snagov

Ministrul tineretului și sportului s-a aflat în cursul zilei de vineri la baza de pregătire de la Snagov, acolo unde componenții loturilor naționale de canotaj s-au întrecut la Cupa FRC la ergometru. Însoțit de președintele federației, Elisabeta Lipă și de directorul general din MTS Daniel Jianu, ministrul Bogdan Matei a asistat la durele probe care solicită un efort fizic infernal din partea canotoarelor și a vizitat apoi și spațiile de cazare unde componenții loturilor de canotaj își petrec aproape întregul an.

Apoi, la invitația directorului CSN Snagov Adela Alexe, ministrul TS a făcut un tur al întregii baze sportive și a vizitat și sălile de sport, de conferințe, baza de refacere etc.

„Auzisem numai vorbe bune despre această bază-fanion a MTS, dar acum, după ce am și vizitat-o, pot să spun că am rămas impresionat. Se vede mâna unor buni gospodari și mă bucur că avem în portofoliul MTS un complex sportiv național la asemenea standarde. Sportivii își petrec aproape tot timpul aici și văd că se face totul pentru ca ei să se simtă ca acasă. Dincolo de asta, dotările tehnice arată foarte bine, nu mai vorbesc de baza de refacere și recuperare, care este foarte modernă. Mai mult, baza de la Snagov este în continuu progres tehnologic, se fac noi investiții și vor apărea cât mai curând posibil dotări care o vor face și mai performantă. Cât despre canotoarele noastre de aur, pe care le-am văzut concurând la ergometru, nu pot să spun decât că este impresionant să vezi de cât efort sunt capabile și cât de epuizante sunt astfel de întreceri. Jos pălăria pentru toți acești oameni de aici, de la sportivi la antrenori, de la gazdele CSN la tot staff ul din jurul lor!”, a spus Bogdan Matei.