Ministerul Tineretului și Sportului

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO – întâlnire cu campioanele României la canotaj

Noutăți

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO – întâlnire cu campioanele României la canotaj

Astăzi, 19 iunie 2014, Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO s-a întâlnit cu lotul de canotaj al României pentru a-i aduce recunoaşterea din partea Guvernului României (Ministerul Tineretului şi Sportului – MTS) şi, totodată, a tuturor românilor.  Ministrul a felicitat echipele care au participat la Campionatele Europene de la Belgrad de unde au adus o medalie de aur şi una de argint şi le-a transmis că România se mândreşte cu astfel de campioane.

„Felicit campioanele la canotaj şi echipele de antrenori pentru că au adus ţării noastre două locuri pe podium la Campionatele Europene de la Belgrad şi să ştiţi că zilele acestea, premiind atâţia sportivi români de înaltă performanţă, m-am simţit mai mândră decât oricând de faptul că fac parte din această mare familie a excelenţei în sport. Este o onoare să ştii că prin talentul, determinarea şi munca ta poţi să ridici drapelul ţării tale deasupra tuturor. Fetelor, acum e momentul vostru! Bucuraţi-vă de reuşită şi, încă o dată, sincere felicitări!

Roxana Cogianu, Nicoleta Albu, Mihaela Petrila, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Adelina Cojocariu, Ioana Crăciun și Daniela Druncea au cucerit aurul la Campionatele Europene de la Belgrad, surclasând Marea Britanie şi Germania, în timp ce echipajul feminin de dublu rame format din Cristina Grigoraș și Laura Oprea a luat argintul.