Ministerul Tineretului și Sportului

Ministrul tineretului și sportului a efectuat luni la prânz o vizită de lucru la sediul Federației Române de Atletism

Sport - Federații sportive

Ministrul tineretului și sportului a efectuat luni la prânz o vizită de lucru la sediul Federației Române de Atletism

Abia revenit de la Timișoara, unde a participat la Gala Campionilor FRAS, ministrul tineretului și sportului a efectuat luni la prânz o vizită de lucru la sediul FR Atletism, federația sportului olimpic numărul 1.

Bogdan Matei s-a întâlnit cu Florin Florea, președintele FRA și cu ceilalți oficiali din conducerea FRA și a ascultat cu atenție problemele pe care aceștia i le-au semnalat. Discuțiile s-au axat pe situația bazei sportive unde se află sediul FRA dar și pe stadiul pregătirilor atleților pentru noul sezon competițional.

Ministrul TS a vizitat apoi și stadionul Iolanda Balaș, unde se preconizează investiții care să îl aducă la nivelul optim pentru găzduirea de competiții.

„Suntem la cateva zile de intrarea în anul pre-olimpic și trebuie să acordăm o atenție sporită celor mai importante sporturi olimpice. Am stat de vorbă cu cei care conduc atletismul românesc, au planuri ambițioase și speră ca la JO de la Tokyo 2020 să obțină cel puțin o medalie. Am discutat despre lucrările de care are nevoie stadionul pentru a putea fi performant, la standarde internaționale și le-am dat asigurări că le voi oferi tot sprijinul de care au nevoie si că la mine vor găsi mereu ușa deschisă ”, a declarat Bogdan Matei.