Ministerul Tineretului și Sportului

Calendarul consultărilor publice regionale în domeniul tineretului

Tineret - Tineret

Calendarul consultărilor publice regionale în domeniul tineretului

02.02.2016

Ministerul Tineretului și Sportului organizează prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, respectiv Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, în perioada 9-29 februarie 2016, o serie de 8 consultări regionale cu structuri de/pentru tineret, referitoare la modificarea Legii Tinerilor și a îmbunătățirii Metodologiei de finanțare a ONGT/ONGS. Mai jos aveți Calendarul consultărilor regionale și localitatea de desfășurare, urmând ca locul de desfășurare să fie comunicat ulterior persoanelor înscrise la eveniment. Toate consultările vor avea loc în intervalul orar 10.00-12.00.

CALENDARUL CONSULTĂRILOR PUBLICE REGIONALE

  1. Regiunea de Dezvoltare București-Ilfov – București, 9 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 8 februarie.
  2. Regiunea de Dezvoltare Sud (Argeș, Teleorman, Prahova, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași, Ialomița) – Pitești, 11 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 9 februarie.
  3. Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui) – Iași, 15 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 13 februarie.
  4. Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța) – Galați, 17 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 15 februarie.
  5. Regiunea de Dezvoltare Vest (Arad, Timișoara, Hunedoara, Caraș-Severin) – Timișoara, 22 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 20 februarie
  6. Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest (Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Cluj, Bihor) – Cluj, 24 februarie.Vă puteți înscrie aici până la data de 22 februarie
  7. Regiunea de Dezvoltare Centru (Harghita, Mureș, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba) – Sibiu, 26 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data 24 februarie.
  8. Regiunea de Dezvoltare Sud–Vest (Vâlcea, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj) – Craiova, 29 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 27 februarie.

Documentul în lucru pentru Metodologia de finanțare a ONGT/ONGS poate fi consultat la linkul de mai jos, cu mențiunea că perioada de consultare publică va fi anunțată din momentul în care vor fi finalizate aprobările interne.

Propunere_metodologie_concurs_proiecte_tineret_studenti

Documentul în lucru pentru armonizarea într-o singură Lege a Tinerilor a următoarelor legi existente: Legea Tinerilor (350/ 2006), Legea privind înființarea centrelor de informare și consiliere pentru tineri (nr. 333 / 17.06.2006), Legea privind înființarea, organizarea și funcționarea Consiliului Național al Tineretului din România (nr. 351 / 21.07.2006) și Legea privind instituirea Zilei Naționale a Tineretului (nr. 425 / 28.10.2004) poate fi consultat la linkul de mai jos, cu mențiunea că perioada de consultare publică va fi anunțată din momentul în care vor fi finalizate aprobările interne.

Legea Tinerilor_propunere